Teatterimuseo

Ruoholahden kaapelitehtaan Teatterimuseossa voi kokeilla dubbauskaraokea, sonnustautua unelmien roolivaatteeseen tai leikkiä valaistusmestaria! Teatterin historia ja nykypäivä tulevat tutuiksi näyttelyssä, jossa kävijä voi kurkistaa näyttämön takaiseen salaperäiseen maailmaan ja halutessaan myös itse kokeilla teatteriammatteja.
 
Museon yli 20 toiminnallisessa pisteessä pääsee kokeilemaan uutisten lukua, muokkaamaan omasta valokuvasta käsiohjelman tai dubbaamaan filminpätkiä. Vanhasta radiosta voi vääntää kuuluville legendaaristen näyttelijöiden kertomia teatterimuistoja tai valita jukeboksista näytelmistä tuttua teatterimusiikkia. 
 
Museon värikäs valikoima teatteripukuja, lavastuspienoismalleja ja rekvisiittaa lumoaa sekä aikuiset että lapset. Teatterimuseossa on myös arkisto sekä vaihtuvia näyttelyitä ja runsaasti erilaisia tapahtumia.

Javascript is required to view this map.
Reitti museoon Google Maps -sivulla
Museokortti


Osoite
Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki (Kaapelitehdas)
Puhelin
040 1922 300
Aukioloajat
ti−su klo 11−18 ke klo 11−20
Pääsymaksu
Aikuiset 8 € Eläkeläiset, opiskelijat, koululaiset ja lapset 5 € Museokortti käy meillä. Ilmainen sisäänpääsy Helsinki-kortilla. Otamme vastaan Smartum Kulttuuriseteleitä.
Opastukset
Ohjatut työpajat ja ryhmäkäynnit 80-140 € aula@teatterimuseo.fi
Palvelukielet