Rakkauden tiloja -näyttelyt neljässä uusmaalaisessa museossa

Rakkauden tiloja on Hotelli- ja ravintolamuseon, Lottamuseon, Teatterimuseon ja Vantaan kaupunginmuseon yhteinen Suomen itsenäisyyden juhlavuoden näyttely- ja tapahtumakokonaisuus, joka on hyväksytty mukaan Suomi 100 -ohjelmaan. Museot juhlistavat itsenäistä Suomea esittelemällä rakkauden historiaa omien erikoisalojensa kautta. Rakkauden ja välittämisen merkitystä ei voi liikaa korostaa tämän päivän Suomessa ja maailmassa. Rakkaus on tunnetila, johon kaikki pystyvät samaistumaan riippumatta siitä, missä maassa ja kulttuurissa ovat kasvaneet.
 
Hankkeen myötä museoissa järjestetään neljä erilaista rakkausaiheista näyttelyä: Hotelli- ja ravintolamuseon Nautinnon nälkä, Lottamuseon Avaa sydämesi!, Teatterimuseon Näytelty rakkaus ja Vantaan kaupunginmuseon Tunteiden kiitotiellä aukeavat ystävänpäivänä 14.2.2017.
 
Näyttelyiden lisäksi museot järjestävät oheistapahtumia yksin ja yhdessä. Rakkauden tiloja -nettisivuilla ja some-kanavilla pääset syventymään rakkausteemoihin sekä seuraamaan näyttelyiden valmistumista.

Lisää uutisia